Mistery Lake.

 

 

 

Wij zijn druk bezig om een nieuwe webpagina te maken voor 2018 waar je meteen kunt boeken.

wij werken niet meer samen met The carpspecialist 

kijk op http//www.mysterylake.nl

 

 

In het mooie Twentse landschap werd eind 19e eeuw actief klei gewonnen, waardoor er diverse wateren ontstonden in Hengelo en omgeving. Zo werd ook Mystery Lake geboren... een inmiddels bijna anderhalve eeuw oud water van ruim 1,5 hectare met dieptes tot ca. 4 meter. Het water heeft decennia dienst gedaan als openbaar zwembad, waarna het water tijden vrijwel onberoerd gebleven, totdat de huidige eigenaars Hans & Silvana het water in 2009 in handen kregen. Als fanatieke karpervissers hebben zij kosten noch moeite gespaard om het water om te toveren tot een prachtige en idyllische bestemming waar u in alle luxe kunt genieten van een ontspannen visvakantie. Een bijzonder visbestand, slechts 2 2-persoonsstekken, luxe accommodaties, prima begeleiding en een 'all-in' maaltijdservice completeren het geheel. Welkom op Mystery Lake! 


Beschrijving


Mystery Lake is een unieke Nederlandse bestemming voor uw karpervisvakantie. Door de twee stokoude 'kleigaten' met elkaar te verbinden kan het aanwezige karperbestand eenvoudig 'pendelen' tussen beide wateren, maar bieden de 2 aanwezige 2-persoonsstekken (beiden geschikt voor max. 2 vissers) als het ware elk een eigen 'exclusief' viswater. Een nette blokhut op de stek, voorzien van stroomaansluiting, koelkast en voldoende ruimte voor een tweetal stretchers zorgt bovendien voor extra comfort. Desgewenst staat er bij aankomst een goed gevulde koelkast en boodschappenkrat voor u klaar zodat u uw eigen ontbijt en lunch kunt verzorgen... uw diner kan geserveerd worden op uw stek, of genuttigd worden in de aanwezige bistro. Dit is luxe karpervissen pur sang!

Om te kunnen genieten van maximaal comfort en privacy wordt het water alleen verhuurd aan 2 'koppels', waarbij u het water met 4 vissers kunt bevissen en veel eigen visruimte heeft. Naast het statische vissen leent het water zich bovendien uitstekend voor de penvisserij, of het actieve vissen met de vaste hengel of feeder. Zo biedt Mystery Lake de mogelijkheid om meerdere tactieken & technieken uit te proberen, en Hans geeft u graag wat tips mee om de karper aan de schubben te komen... want die zitten er voldoende.